Cunoscutul bucătar, jurnalist şi blogger culinar Adi Hădean, fost jurat al emisiunii MasterChef de la Pro Tv, lansa în 2017 la Oradea Resturantul MEATic . Tot din acea perioadă, el gătea la Ferma Dacilor, restaurantul unde în noaptea de Crăciun au ars 8 oameni.
Adrian Hădean nu a avut nici o reacție după tragedie, chiar dacă presa centrală scrie că Chef Adi Hădean a fost unul dintre clienții fideli ai pensiunii Ferma Dacilor. Renumitul bucătar obișnuia să viziteze Ferma nu doar în calitate de client ci și ca bucătar. Fostul jurat la Master Chef a rămas plăcut impresionat de calitatea serviciilor livrate de locația care a ars din temelii chiar în prag de Crăciun.
În urmă cu ceva timp, chef Adi Hădean făcea reclamă pensiunii Ferma Dacilor chiar pe site-ul personal. Locația pensiunii și produsele proaspete l-au determinat pe celebrul bucătar să laude serviciile pensiunii.
„Printre atâtea vești care te fac să schimbi postul de televiziune, eu vă dau astăzi una tare bună. Ferma Dacilor, un loc fain tare, în inima naturii, unde mereu am mâncat numa’ bun și proaspăt, face livrări și ne fericește și pe noi, ăia uitați printre betoane la oraș, cu merinde alese”, a scris bucătarul pe site-ul adihadean.ro
Experiența culinară a inginerului electronist, Adrian Hădean începe în anul 1998 când își face debutul în bucătăria profesionistă. Pentru o perioada de timp a devenit orădean prin adoptie. In Oradea, Happy Cook, cum i s-a mai zis, a fost amfitrionul unei emisiuni pe un post local de televiziune.
Adi Hadean a mai impresionat bihorenii cu prestații de gătit în aer liber la diverse festivaluri desfășurate la Oradea.