Premiul pus în joc era de 30.000 euro. Puțini știu, scrie cancan.ro, dar statul impozitează 16% din câștigurile de la emisiunile TV. Teoretic, nu mai puțin de 30.000 de euro primește cel care reușește să fascineze prin preparatul său culinar, sub atenta coordonare a lui Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu sau Sorin Bontea. Practic, din sumă, „în mână” se alege cu 25.200 de euro, sumă pe care acum, în 2023, va merge la Janni Alexandridis.
Tânărul de doar 23 de ani se va bucura enorm de sumă. Încă de la începutul emisiunii Chefi la cuțite, povestea cât de mare este pasiunea sa pentru gastronomie și ce pași mari a făcut pentru a putea să gătească și mai bine:
„Sunt din Germania, tata e din Grecia, mama e din România. Sunt născut în Germania, în Nürnberg, la o oră de Munchen, Bavaria. Tata e din Tesalonic și în fiecare vară mergeam în Grecia la bunica și vara următoare în Oradea la cealaltă bunică„, spunea tânărul.