Pot învăța de la minți luminate precum Elon Musk sau Andrew Chen. Orădenii fiind, la rândul lor oameni cu minți briliante. Au fost selectați din mii de aplicanți. Pentru a merge în această călătorie antreprenorială, cei doi tineri au nevoie de sprijinul nostru. Ca să aducă plusvaloare în Oradea.
Nichita Herpuț și Bogdan Bota sunt prieteni de o viață. Primul a terminat liceul în Eminescu, celălalt în Gojdu. Nichita a studiat Marketing, la Universitatea Oradea, iar apoi la Hotelschool The Hague, iar Bogdan Calculatoare la UBB Cluj-Napoca.
Acum lansează orădenilor provocarea : <să construim ceva împreună>. <Eu si Bogdan Bota am fost acceptați în prestigiosul program Draper University Hero Training. Draper University este parte a Draper Associates, un gigant în venture capital cu o istorie impresionantă de finanțări: 30 de unicorni (companii evaluate la peste 1 miliard de dolari) pe 5 continente și active sub management de peste 5 miliarde de dolari.Acest program este o oportunitate uimitoare să învățăm de la cele mai bune minți din Silicon Valley, precum Elon Musk sau Andrew Chen.Dar avem nevoie de voi pentru a acoperi costurile de școlarizare, bilete de avion și cazare.
Credem ca avem potențialul de a avea un impact real în industria ospitalității și în comunitatea locală din Oradea. Orice sumă cu care poți contribui ar fi foarte apreciată pe: https://gogetfunding.com/two-founder-go-to-draper-university – pentru mai multe detalii și donații>, spune Nichita. Bogdan și Nichita sunt co-fondatori ai Pineapple Square.< Credem că acest program ne va oferi abilitățile și cunoștințele de care avem nevoie pentru a duce Pineapple Square la următorul nivel. Suntem încântați să învățăm de la cei mai buni și suntem încrezători că putem avea un impact real în industria ospitalității
Cred într-o lume în care fiecare idee poate beneficia de cele mai noi tehnologii. Oamenii sunt incredibili în a veni cu idei revoluționare, iar aspectul tehnic nu ar trebui să-i împiedice, ci să le susțină întotdeauna creșterea. Misiunea mea e de a aduce echipelor mele cele mai valoroase tehnologii și de a împărtăși tot know-how-ul aferent. În ultimii ani, am experimentat cu o cantitate considerabilă de idei și am creat un mic portofoliu cu cele mai bune instrumente pe care le-am putut găsi>, spune Bogdan.
Taxă pentru Bogdan este de 12000 USD, iar taxa de școlarizare pentru Nichita (care a primit o bursă parțială)este 6000 USD
<Nu doar cerem bani; vă invităm să faceți parte din călătoria noastră, să împărtășiți succesele și provocările noastre. Lucrăm împreună de peste șase ani, construind oportunități ca aceasta.Pentru a afla mai multe despre noi și aplicația noastră, puteți verifica prezentarea noastră aici: https://brieflink.com/v/lozkhAplicația noastră este deja lansată în App Store și Google Play Store – mai multe informații pe site-ul nostru: https://pineapplesquare.com. Suntem recunoscători pentru orice sprijin pe care îl puteți oferi. Vă mulțumim că ne ajutați în călătoria noastră antreprenorială>, e mesajul lui Nichita. < A ajuta doi fondatori ca Nichita și Bogdan poate crea un impact net superior la nivel local așa cum ne tot chinuim prin părțile acestea să facem de mulți ani. Asta începe de la o educatie de top, și asta încearcă ei să facă: să mearga acolo unde doar cei mai buni dintre cei mai buni merg. Au făcut deja primul pas important: au fost acceptați dintre alte mii de fondatori care au aplicat!>, explică David Achim, directorul MakeIT Oradea, care a susținut déjà primul proiect finanțat de organizație în Oradea, un start up a celor doi cu 50.000 euro. „Pe Make IT in Oradea și pe mine personal, Nichita și Bogdan ne-au uimit și continuă să o facă. Sunt, cred eu, cazul ideal de fondatori al unui startup de tehnologie, se completează extraordinar, au dovedit abilități extraordinare de dezvoltare a startup-ului până în acest moment și au o ambiție incredibilă. Când privesc cu 6 luni în urmă și îmi aduc aminte de prima noastră întâlnire, este fabulos modul în care au evoluat din toate punctele de vedere. Aștept cu nerăbdare să văd evoluția lor în următorii ani și sunt convins că Optioffer poate fi următorul mare succes, atât al ecosistemului orădean cât și la nivel național sau chiar internațional”, spunea David Achim la momentul respective. Este vorba despre OptiOffer este un Supplier – Reseller Platform (SRP), o platformă Business to Business (B2B) pentru managementul ofertelor comerciale și eCatalog care conectează furnizorii și revânzătorii, pentru a face vânzarea și achiziția de produse și echipamente mai eficientă, fără sute de cataloage PDF sau printate, liste de prețuri și e-mailuri. O astfel de platformă aduce experiența online Business to Consumer în tranzacțiile B2B.