Editura a avut cifră de afaceri netă de 5,4 milioane de lei în anul 2022, cu peste 10% mai mare decât cea din anul 2021. Firma a lucrat cu un număr mediu de 19 salariaţi pe parcursul anului 2022, în scădere cu un salariat pe statele de plată faţă de nivelul indicatorului din anul 2021. Societatea a avut marjă de profit net de peste 14% în anul 2022, cu peste 12 puncte procentuale mai mare decât cea realizată în anul 2021,
Editura C. H. Beck, specializată în editarea publicaţiilor juridice şi economice, controlată de firma germană Verlag C. H. Beck, a fost cumpărată de Nicolae şi Florin Cîrstea care deţin împreună Universul Juridic, cea mai mare editură cu profil juridic din ţară.Până la 29 noiembrie 2023, asociaţii Editurii C. H. Beck au fost Verlag C. H. Beck oHG din Munchen cu 75% din capitalul social al firmei şi Radu Dimitriu cu o cotă de 25% din capitalul firmei prin care operează editura.
La 29 noiembrie, asociaţii Editurii C. H. Beck au decis vânzarea tuturor participaţiilor deţinute în societate către firma Universul Juridic prin care operează editura cu acelaşi nume, arată o decizie a asociaţilor, obţinută de Economica.net.
Universul Juridic e deţinută de Nicolae şi Florin Cîrstea, potrivit datelor de la Registrul Comerţului.e specializată în editarea cărţilor şi publicaţiilor juridice şi economice. Editura a apărut pe piaţa românească în anul 1998 ca urmare a asocierii dintre grupul românesc al Editurilor ALL şi editura germană C. H. Beck.
În 2001, Editura All Beck s-a desprins din grupul Editurilor ALL, iar în 2006 a preluat numele partenerului său european C. H. Beck, devenind astfel o societate cu capital majoritar german.