Declarația ii aparține lui Ioan Tulvan, manager Mobiente, în conferinţa ZF/CEC Bank Investiţi în România – Oradea.”De 5-6 ani dezvoltăm şi brandul propriu Amavi”, a explicat Ioan Tulvan. Producătorul de tricotaje şi confecţii textile Mobiente din Oradea produce pentru mai mulţi clienţi internaţionali, printre care Max Mara, Moncler, Louis Vuitton sau Off White.Mobiente are 220 de angajaţi “Lucrăm la un brand de top pe industria tricotajului pentru lucruri foarte exclusiviste la care preţurile vor fi foarte competitive raport preţ-calitate”, a anunțat managerul Mobiente.
„Lucrăm cu branduri importante, precum Max Mara, Moncler, Louis Vuitton sau Off White. Am lucrat şi cu Angelina Jolie, am lucrat şi cu Casa Regală a Suediei. Avem şi un brand propriu, Amavi, un brand pe care noi l-am conceput în urmă cu 5-6 ani de zile gândindu-ne că vine vremea când ar trebui să ieşim şi noi afară cu un brand cunoscut internaţional, printr-o creştere naturală”, a spus Ioan Tulvan conform zf.ro.
Mobiente este o companie care activează în industria textilă din 1991 şi a rezistat până în prezent prin investiţii în dotări tehnologice avansate şi prin capacitate de reacţie la schimbările din piaţă, deşi industria textilă înregistrează un declin constant în ultimii ani în România, în contextul în care piaţa locală nu mai este la fel de atractivă la nivel de costuri.Cum a reușit producatorul orădean sa se impună pe o piața atât de competitiva?
“Noi la tricotaje producem începând de la materia primă, aţa, firul, până la introducerea produsului în raft la marile branduri. Lucrăm pentru pieţe din SUA, Canada, Japonia, Australia, Noua Zeelandă, Israel, Kuweit şi Europa, cu ţări precum Italia, Franţa, Germania, Belgia, Olanda, Anglia şi ţările nordice”, a spus Ioan Tulvan.
Joi 3 ocombrie, Ziarul Financiar şi CEC Bank au organizat la Oradea conferinţa ZF Investiţi în România prilej cu care unii dintre cei mai importanţi bancheri s-au întâlnit cu antreprenorii, managerii şi investitorii care pun în mişcare economia locală. Evenimentul a avut loc la Hotel Double Tree by Hilton.Cum arată economia locală în 2024? Cum facem economia să meargă mai departe în noile condiţii de piaţă? Cum arată noul model de creştere şi dezvoltare economică? Ce trebuie să facem pentru a reindustrializa România şi pentru a readuce la viaţă mai multe ramuri ale industriei?
Acestea sunt câteva dintre temele dezbătute de manageri şi antreprenori precum Ioan Tulvan, manager şi reprezentant, SC Mobiente, Ionuţ Ciprian Dejeu, administratorul societăţii Distri Fresh International şi Sandor Darabont, administratorul SC Sadelli Prodcom SRL şi SC Romespa SRL.
Reprezentanţii companiilor au stat fata în fata cu cei care finanţează economia locală. Mai exact, la Oradea au fost prezenţi Ramona Ivan, director, Direcţia Relaţii cu Instituţii Naţionale şi Internaţionale, CEC Bank şi Bogdan Alexandrescu, director al Direcţiei Agri, CEC Bank.