Prezentatoarea emisiunii ”Te cunosc de undeva” ,Alina Pucaș, a început construcția casei ăn urmp cu 4 ani, iar în primăvară s-a mutat în noua locuință. Noua locuință nu e încă decorată complet. Alina Pușcaș a arătat câteva camere din noua locuință. Stilul ales pentru designul interior este unul minimalist, nuanţele dominante fiind cele de gri şi bronz. Materialele alese pentru zona de trecere la etaj constau în sticlă, microciment şi metal, potrivit imaginii publicate de Alina Puşcaş pe reţeaua de socializare. <M-am hotărât să vă arăt din când în când din achizițiile pentru noua casă, pentru că știu ce înseamnă să cauţi nişte chestii care ţi s-au părut absolut superbe şi să nu le găseşti sau să fie atât de scumpe, încât să renunţi la idee. Dar eu nu am renunţat, ci am găsit nişte variante care să fie mult mai accesibile. M-am aşezat strategic în camera Melissei, cu acest fundal, pentru că am tot primit reacţii după postarea cu baia matrimonială, unde era şi dulapul de 3 m îmbrăcat în tapet textil. Și mie mi s-a părut interesant, că nici nu știam că se puteau îmbrăca dulapurile în tapet textil.”, a spus Alina Puşcaş pe Instagram. Livingul locuinșei va fi ănobilat cu lucrarea unei orădence. Claudia de la Atelier Macrame Oradea este una dintre cele mai talentate artiste în arta macrameului și a macrawave-ului din Oradea.




<Dansul fericirii că am finalizat această decorațiune de tip macraweave, o decorațiune cu o dimensiune impunatoare 270/230 cm, o piesă statement.
A fost o provocare pe crea Alina Pușcaș mi-a lansat-o și ma bucur nespus că am reușit să îi materializez dorințele!
Materialele folosite pentru crearea ei (bumbac, lână merinos, catifea, lemn), în nuanțe de maro, bej, nude cu accente de verde, galben muștar și inserții de fire aurii, vor veni in completarea design-ului living-ului și dining-lui Alinei.Alina Pușcaș îți multumesc pentru oportunitatea oferită, a fost o reală bucurie>, a spus orădeanca care în momentul în care Alina Pușcaș se apuca de construit casa a văzut prima decorațiune. pe Instagram. O imagine care i-a stârnit imaginația și i-a dezvoltat o pasiune. A dezvoltat businnes-ul în pandemie. Tot citind a descoperit că în afară macrame-urile sunt în vogă, spune că avea nevoie să își golească gândurile în acea perioadă. A citit, a comandat materiale, dar chiar dacă materialele comandate nu erau ce trebuie, i-a ieșit. Primul macrame văzut era prezentat într-un stil masculin. Asta probabil i-a și atras atenția. Era imaginea care avea să declanșeze schimbarea în viața Claudiei. A lăsat sectorul bancar pentru a face noduri, pentru creativitate. Spune că nu e singura, cunoaște și alți oameni care au avut sau au job-uri bazate pe analiză, pe mate și acum fac job-uri creative, în paralel sau doar astfel de job-uri, tocmai poate pentru a balansa stresul din multinaționale cu creativitatea. Trecerea Claudiei din bancă în domeniul creativ nu a fost chiar bruscă, spune că a avut timp să aprofundeze tehnica, <eram în concediu de creștere a copilului, am făcut o perioadă în paralel job-ul de la bancă și macrameul, apoi partea de atelier a început să crească tot mai mult și mi-am dat seama că are potențial să crească, mi-am dorit să am timp pentru familie, Nu regret nici acum după doi ani alegerea făcută>, a spus Claudia pentru podcastul Afacerea mea creativă. O decorațiune cu 5 frunze și una cu un model propriu au fost primele vândute. Apoi a făcut tot la comandă, nimic pe stoc. Tehnica înnodării, a macrameului, a fost prima pe care s-a axat, apoi a descoperit noi tehnici și așa s-a născut macraweve, înnodări îmbinate cu tehnica țesutului, un stil care îi permite să jongleze cu firele care atârnă și